Forskningsassistenter til kartleggingsarbeid - Two teachers

Forskningsprosjektet Two teachers skal kartlegge elever i andre klasse ved 150 skoler i tilsammen 9 fylker i Sør-Norge. Til dette arbeidet har vi behov for flere forskningsassistenter som holder til i kjøreavstand til følgende steder:

Agder: Arendal, Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Mandal
Rogaland: Haugesund, Stord, Bømlo
Oslofjord (vest): Re, Tønsberg, Kongsberg
Oslofjord (øst): Fredrikstad, Halden, Rygge, Frogn, Vestby

Vi søker personer som har påbegynt eller fullført utdannelse som lærer/barnehagelærer eller i psykologi. Du må være glad i å jobbe med barn, og være interessert i å lære om kartlegging i begynneropplæringen. Du vil få opplæring og sertifisering før kartleggingsarbeidet.

Du må ha mulighet til å delta på en dag med opplæring i uke 18. Opplæringen finner sted i Bergen, Stavanger og på to steder sentralt på Østlandet. Du må også ha muilghet til å jobbe hver dag i kartleggingsperioden i uke 21-24.

Les mer og søk på stillingen.