Skriv! Les! 2019 - Nordisk forskerkonferanse om lesing, skriving og literacy

7.-9. mai 2019 arrangeres Skriv! Les! – Nordisk forskerkonferanse om lesing, skriving og literacy ved Universitetet i Stavanger.

Skriv! Les! – Nordisk forskerkonferanse om lesing, skriving og literacy har som mål å vise fram den nyeste, nordiske forskningen lesing, skriving og literacy. Konferansen er blitt et viktig møtested for nordiske forskere.

Skrivesenteret ved NTNU i Trondheim og Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger står sammen bak konferansen, som arrangeres for femte gang i 2019, og som siden starten i 2011 har blitt arrangert i Trondheim og Stavanger annen hver gang.

Presentasjonsformen på konferansen er både symposier, papers og posters. Det åpnes for innsendelse 15. august 2018, og frist for innsending av abstrakt er 15. november 2018. Programmet vil bli klart kort tid etter dette.

Følg med på Lesesenteret og Skrivesenterets nettsider eller Facebook-sider for å holde deg løpende orientert om konferansen.