Bokpresentasjon med Finn Egil Tønnessen og Kjersti Lundetræ

Kjersti Lundetræ og Finn Egil Tønnessen presenterer boka "Å lykkes med lesing" i biblioteket på Ullandhaug tirsdag 25. november. Oddny Judith Solheim kommenterer boka.

Leseferdighet og lesing betyr stadig mer i dagens samfunn. Dette gjenspeiles i leseforskning og leseopplæring, både når det gjelder omfanget av forskningen og bruken av metoder. I boka "Å lykkes med lesing: Tidlig innsats og tilpasset leseopplæring" blir ny og aktuell forskning presentert og diskutert, med særlig vekt på den første leseopplæringen.

Kjersti Lundetræ og Finn Egil Tønnessen har vært redaktører for denne boka, som er gitt ut på Gyldendal akademisk forlag. De vil presentere den i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug tirsdag 25. november kl. 11.30.

Lundetræ er førsteamanuensis ved Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforskning. Tønnessen er professor i spesialpedagogikk ved Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk.

Oddny Judith Solheim vil kommentere boka. Hun er f
ørsteamanuensis ved Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforskning

Det blir servert kaffe og te. SiS Bok vil være til stede og selge boka.

Alle er hjertelig velkommen!

Arrangement på Facebook

Bilde av boka