ICSEI 2019 8.-12. januar 2019

8.–12. januar 2019 arrangerer Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora ved Universitetet i Stavanger the International Congress for School Effectiveness and Improvement (ICSEI).

ICSEI er en internasjonal konferanse som løfter frem dagsaktuelle problemstillinger knyttet til utdanning og skole, og hvor agendaen blir satt for fremtidig skoleutvikling.
Skoleledere, lærere, beslutningstakere og utdanningsforskere fra en rekke land vil dele nyskapende kunnskap, erfaringer og god praksis fra sine skoler og barnehager.
Målet er å bidra til økt kvalitet innen utdanning over hele verden.

Les mer om ICSEI 2019.

Universitetet i Stavanger er stolte over å være vertskap første gang ICSEI-konferansen arrangeres på norsk jord. Mer utfyllende program vil komme, men allerede nå har vi gleden av å kunne bekrefte følgende foredragsholdere:

Generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen
Professor Amanda Datnow, University of California
Professor Kathy Sylva, Oxford University
Lærer Maggie MacDonnel, Canada – vinner av
Global Teacher Prize 2017.

Les gjerne mer om ICSEI på konferansens nettsider. Du kan også følge ICSEI på Facebook og Twitter.