MENY

Konferanse om yrkesretting og relevans

Arbeidet med yrkesretting av fellesfagene i videregående skole fortsetter. De nasjonale sentrene som var involvert i FYR-prosjektet har fortsatt et ansvar for å bidra i dette arbeidet. I samarbeid med Utdanningsdirektoratet inviterer vi konferanse med fokus på yrkesretting og relevans 3. desember 2018.

tømrerfag

Tilbakemeldingene fra deltakerne i FYR var at det er viktig å ha en møteplass for å sikre fokus på arbeidet med yrkesretting og relevans, og å få informasjon om hvordan de andre skolene jobber med dette. Derfor arrangerer vi en konferanse også i år der innholdet bygger på de tilbakemeldingene vi fikk fra forrige gang.

Målgruppe: 

Faglærere i norsk, engelsk, naturfag og matematikk på yrkesfag, programfaglærere på yrkesfag og mellomledere med spesielt ansvar for yrkesretting og relevans.
Vi oppfordrer skolene til å sende lærere som ikke tidligere har deltatt på FYR- skolering. Det er viktig for utbyttet av konferansen at flere lærere og ledere fra samme skole melder seg på.

Tidspunkt:

Mandag 3. desember
Kl 09.30-16.00.

Sted:

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen (Fra Gardermoen til hotellet kan du ta shuttlebuss 44 fra nedre plan på OSL. Se shuttlebusstider)

Dekking av utgifter: 

Kursarrangør dekker konferanseutgifter (dagpakke) den 3.desember. Deltakerne/skolene må selv betale reiseutgifter, eventuell overnatting fra 2. til 3. desember og vikarkostnader.

Har du behov for overnatting, ta kontakt med hotellet: 63 94 94 00, eller bestill rom direkte på hotellets internettside (billigst). Universitet- og høyskoleansatte kan evt. bestille ved å oppgi koden CH60232382.

Program

Her finner du program for konferansen

Det vil bli både fellesøkter og fakspesifikke økter. Fellesøktene legger opp til drøftinger på skolenivå («ståstedanalyser»). Dagen vil i tillegg inneholde informasjon om arbeidet med fagfornyelsen (jfr. nye læreplaner i fellesfagene og programfagene), samt kampanjen «Yrkesfagenes år 2018», der vi også får besøk av noen av yrkesfagambassadørene.

Påmelding

Påmeldingslenke finner du her.

påmeldingsfrist: 1. november) Husk å krysse av for valg av fagspesifikk sesjon!

Konferansen har plass til 200 deltakere. Påmeldingslenka stenges når konferansen er fulltegnet.

Velkommen til konferanse - vi lover at det blir en dag i god «FYR-ånd»!

Last ned invitasjonsbrev.

LesesenteretSkrivesenteretMatematikksenteretNaturfagsenteretFremmedspråksenteret og Utdanningsdirektoratet.