MENY

Avslutningskonferanse for Stavangerprosjektet - det lærende barnet

15.-16. november 2018 arrangerer Stavangerprosjektet avslutningskonferanse. På konferansen vil det bli presentert funn fra Stavangerprosjektet.

Under konferansen vil forskergruppen i prosjektet presentere forskningsresultater fra det store prosjektet, som har fulgt over 1000 barn i Stavanger fra de var 2 1/2 år til de gikk i 5. klasse. Konferansen vil også løfte frem hvilke implikasjoner forskningsfunnene har og kan ha for barnehager, skoler og PP-tjenesten.

Konferansen går over to dager. Merk at dag 2 arrangeres i samarbeid med Skolemøtet for Rogaland, og at det er egen pris og påmelding for denne dagen (mer informasjon under).

Her kan du melde deg på dag 1, 15. november.

Dag 1: Torsdag 15. november

Konferansens første dag holdes ved Universitetet i Stavanger. Forskningsfunn fra prosjektet vil bli presentert samt erfaringer fra samarbeidet med kommunen. Innholdet denne dagen er særlig aktuelt for barnehage-/skoleeiere, ansatte i PP- tjenesten, Statped, lærerutdannere og forskere.

Konferansen vil bli strømmet på Lesesenterets Facebookside.
Program for dagen. (NB: Endringer kan forekomme)
Last ned program som pdf.

Dag 2: Fredag 16. november

Andre dag arrangeres i samarbeid med Skolemøtet for Rogaland, og er rettet mot ansatte i barnehage og skole. Påmelding til denne dagen går via Skolemøtet i Rogaland.

Mer informasjon om program, påmelding og pris for dag 2, 16. november, finner du på www.skolemote.no. Her kommer det også program med beskrivelse av presentasjonene fra Stavangerprosjektet.

Her kan du melde deg på dag 1, 15. november.

stavangerprosjektet