MENY

Wales

Ransom Riggs "Miss Peregrine og øyas hemmelighet" er ei fantastisk, pussig fantasy-bok. Handlingen finner sted på ei øy i Wales. Les mer om boka.

Boktips fra Wales:
Ransom Rigg: "Miss Peregrine og øyas hemmelighet"

Dette skriver forlaget Vigmostad og Bjørke: "En mystisk øy skjult i tåken. Et forlatt barnehjem invadert av krypende edderkopper og rotter. En låst koffert full av gamle fotografier. Og en veldig nysgjerrig tenåring med et digitalt kamera og all verdens tid.

En forferdelig familietragedie tvinger 16 år gamle Jacob til å reise til en øy utenfor kysten av Wales, der han gjenoppdager et forlatt barnehjem. Hva slags sted er dette egentlig og hvem er Miss Peregrine?

Mens han utforsker det forlatte huset, skjønner han at barna som en gang bodde der, blant dem hans egen bestefar, var mer enn bare spesielle. De kan til og med ha vært farlige. Og de kan fortsatt være i live.

Denne fantasyboken, som er den første i en serie, gir deg frysninger nedover ryggen! Boken inntok med rette 1. plassen på New York Times' bestselgerliste etter å ha ligget blant de fem beste i ukevis."

Her finn du fleire EM-lesetips, presentert av barnebibliotekar Kjellaug Bjerkli Haaberg!

Miss Peregrine og øyas hemmelighet

Miss Peregrine og Øyas Hemmelighet