Island

"Pappas hemmelighet" av islandske Thorarinn Leifsson er en spinnvill fortelling om en pappa som er ... kannibal! (Les mer.)

Lesetips fra Island:
Thorarinn Leifsson: Pappas hemmelighet

– Denne boka er det mange delte meninger om! Den er helt grotesk, men morsom midt i all galskapen, sier barnebibliotekar Kjellaug Bjerkli Haarberg om "Pappas hemmelighet".

Orkana forlag skriver:

"Et helt alminnelig søskenpar har en veldig ualminnelig pappa. Han er nemlig kannibal. De to søsknene gjør alt de kan for å skjule den fryktelige familiehemmeligheten for omverdenen. Og ikke minst for politiet, som får flere og flere saker om folk som sporløst forsvinner? Pappas hemmelighet er en av de største barneboksuksessene på Island de siste årene. I tillegg til Norge er boken også gitt ut i Danmark og Tyskland. I Tyskland har den også blitt satt opp som barneteater. Nå jobber forfatteren sammen med andre med å lage tegnefilm av den."

Pappas hemmelighet, omslag

Thorarinn Leifsson: Pappas hemmelighet