Irland

"Tro, håp og eplekake" av irske Sarah Moore Fitzgerald er ei kjempefin ungdomsbok om vennskap. (Les mer.)

Boktips fra Irland:
Sarah Moore Fitzgerald: "Tro, håp og eplekake"

Denne populære og fine ungdomsboka gis ut av Vigmostad & Bjerke. De skriver følgende omtale:

"Oscar er Megs beste venn. En venn som ser lyst på det meste og dessuten baker verdens beste eplekake. Men en dag forsvinner han sporløst. Midt i sorgen bestemmer Meg seg for å finne ut hva som egentlig har skjedd med Oscar."

Midsund Bibliotek skriver:
"
Boka Tro, håp og eplekake er en bok om vennskap og magiske eplekaker - og det er en bok om det motsatte av vennskap nemlig mobbing, baksnakking og bevist forsøk på å bryte et menneskes sjøltillit ned til grunnen. Boka passer for barn og ungdom fra 12 til 15 år, og vil også passe fint til høgtlesing i klassen. Meg og Oscar er verd å bli kjent med."

UiS logo
Tro, håp og eplekake, omslag.

Tro, håp og eplekake er en fin ungdomsbok om vennskap.