Polen

Se for deg et kart over alt som ikke finnes! Polske Aleksandra Mizielinska og Daniel Mizielinski har laget en uforglemmelig kartbok for barn og voksne. Les mer om denne fine boka.

Lesetips fra Polen:

Aleksandra Mizielinska og Daniel Mizielinski: "Kart for oppdagere og eventyrlystne"

Dette skriver Fontini forlag:

"Se for deg et atlas over alt som finnes:

En bok som ikke bare viser et kart over nesten alle land i verden, men også hvilke dyr som lever der, hva slags mat innbyggerne liker å spise, og hva de gjør på fritiden.

Se for deg en bok som også inkluderer historiske hendelser, kjente personer og nasjonale ikoner, og som har en oversikt over alle verdens flagg bakerst.

Den praktfulle billedboken Kart er en slik bok!

Til den norske utgaven har vi også fått spesiallaget kart over Norge og Danmark.

Kart har vunnet en rekke priser, er solgt til over tyve land. Boka ble kåret til "Årets barnebok" av bokhandlerkjeden Waterstones i 2013."

Her finn du fleire EM-lesetips, presentert av barnebibliotekar Kjellaug Bjerkli Haaberg!

Aleksandra Mizielinska og Daniel Mizielinski: