Konferanse om ny rammeplan – Praktisk informasjon

Men hva er nytt i den nye rammeplanen, og hva sier den om arbeid med kommunikasjon, språk og tekst i barnehagen?

Rammeplankonferanse_2017_Header.png%20%28sl_bannerImage_220%29

HJEM  –  PROGRAM  –  PÅMELDING  –  PRAKTISK INFORMASJON

Tid:
Onsdag 18. oktober 2017, fra kl. 10.00 - 16.00 (registrering fra kl. 09.30)

Sted:
The Cube konferansesenter, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Pris:
Konferansen er gratis (reise og evt. overnatting må betales av konferansedeltakerne)

Påmelding:
Klikk her for påmelding

Målgruppe:
Konferansen retter seg mot barnehagelærerne, barnehageledere, barnehageeiere og fylkesmenn.

Overnatting:
Hvis du trenger overnatting i forbindelse med konferansen ligger følgende hoteller like ved konferanselokalene:

Finn frem til konferansen:

• Adresse:
    Hans Gaarders vei 27, Gardermoen
  • Fra Oslo Lufthavn Gardermoen:
    Shuttlebuss 44 - rett utenfor ankomsthallen (6 minutter). Se shuttlebuss-tidene.
  • Tog:
    Flytoget eller NSB til Oslo Lufthavn Gardermoen. Shuttlebuss videre til konferansen.
  • Kart:
    Her finner du The Cube

Streaming:
Konferansen blir streamet, og kan følges på Lesesenterets nettsider. Lenke til streaming legges ut i forkant av konferansen, og offentliggjøres bl.a. på Lesesenterets Facebookside.

Rammeplankonferanse_2017_footer.jpg%20%28sl_bannerImage_220%29

UiS logo