Sjekk hvor og når brukerkonferansene blir arrangert

Dato og sted for brukerkonferansene for Two Teachers i januar er satt, og snart er det påmelding.

Two Teachers-prosjektet ruller videre, og i januar 2017 er det klart for brukerkonferanser. Her er oversikten over hvor og når de arrangeres:

• Tirsdag 10. januar – Lillestrøm, Skedsmo rådhus

• Onsdag 11. januar – Asker, Thon Hotel Vettre

• Torsdag 12. januar – Mandal, Mandal rådhus

• Mandag 16. januar – Stavanger, Lesesenteret

• Tirsdag 17. januar – Bergen, PK Tabernaklet, Marken 27 Bergen

Konferansen varer fra klokken 11.30 til 15.30 og er inkludert lunsj.

Av kapasitetshensyn er deltakelse begrenset til én kontaktperson fra hver skole, og én fra hver skoleeier/kommune.

Påmeldingslenke vil bli sendt ut til kontaktpersoner i løpet av kort tid.

Program for samlingen finner du her:

Kurs for lærere på skoler i gruppe 3

På de samme datoene som brukerkonferansen, arrangerer vi kurs for lærere på skoler i gruppe 3, hvor vi vil gå gjennom detaljene for føringene som kommer til våren. Kurset er inkludert lunsj, og varer fra 09:30 til 15:00.

Vi ønsker at én kontaktlærer fra intervensjonsklassen og den ekstra lærerressursen deltar på kurset. Kontaktlærer fra kontrollklassen kan imidlertid velge hvorvidt han/hun deltar eller ikke. Av kapasitetshensyn vil det ikke være anledning til å stille med flere personer på kurs.

Det er kontaktperson som melder på sine lærere, og påmeldingslenke vil bli sendt ut i løpet av kort tid.

Program for samlingen finner du her: