Kursdager Two Teachers

Deltakerskolene i Two Teachers forplikter seg til å delta på kurs før oppstart. Her er sted og dato for kurs i de ulike regionene.

Obligatoriske kurs for deltakerskolene i Two Teachers arrangeres på steder og datoer i lista under. Skolene melder seg på det stedet og datoen som passer best.

Påmeldingslenke er sendt på e-post til kontaktpersonene på skolen.

Sted og dato:

Asker: Scandic Asker, 6. juni
Lillestrøm: Thon Hotel Arena, 7. juni
Kristiansand: Scandic Bystranda, 9. juni
Stavanger: Scandic Forus, 10. juni
Bergen: Scandic Bergen Airport, 13. juni

Dagsplaner:

Gruppe 1:

Lærere i kontrollklasse og intervensjonsklasse, Gruppe 1:
Last ned fullstendig dagsplan for kursene for Gruppe 1 i Asker, Kristiansand, Stavanger, Bergen. (PDF)

Last ned fullstendig dagsplan for kurset for Gruppe i Lillestrøm. (NB - andre klokkeslett enn i de øvrige byene.) (PDF)

Gruppe 2:

Lærere i kontrollklasse og intervensjonsklasse, Gruppe 2:
Last ned fullstendig dagsplan for kursene for Gruppe 2 i Asker, Kristiansand, Stavanger, Bergen(PDF).

Last ned fullstendig dagsplan for kurset for Gruppe 2 i Lillestrøm (NB - andre klokkeslett enn i de øvrige byene.) (PDF)

Deltakere fra hver skole, inkludert en representant fra skoleledelsen, Gruppe 2:
Last ned fullstendig dagsplan for gruppa som skal lage plan for arbeidet med skolebasert kompetanseutvikling i Asker, Kristiansand, Stavanger, Bergen (PDF).

Last ned fullstendig dagsplan for gruppa som skal lage plan for arbeidet med skolebasert kompetanseutvikling i Lillestrøm (NB - andre klokkeslett enn i de øvrige byene.) (PDF)

Gruppe 3:

Lærere i kontrollklasse og intervensjonsklasse, Gruppe 3:
Last ned fullstendig dagsplan for kursene for Gruppe 3 i Asker, Kristiansand, Stavanger, Bergen (PDF).

Last ned fullstendig dagsplan for kurset for Gruppe 3 i Lillestrøm (NB - andre klokkeslett enn i de øvrige byene.) (PDF)

Deltakere fra hver skole, inkludert en representant fra skoleledelsen, Gruppe 3:

To lærere som snakker sammen.

Kursene er for skoler som skal delta i Two Teachers.