Lesegleder: Karin Paulsen

Interesser:
Karin møter mange barn, og deres leseønsker og lesegleder. Derfor har hun blitt rimelig oppslukt av barnelitteratur og har veldig lyst til å fortelle om alle sine nye funn. Det kjekke med mange barnebøker, og spesielt bildebøkene, er at de ofte har noen underfundigheter som er myntet på voksenlivet også. Det gjør det ekstra spennende å lese  høyt, både for store og små.

Bakgrunn:
Karin bor i ”cittaslow” kommunen Sokndal, lengst sør i Rogaland, og jobber som lærer på Sokndal skole. Hun har bl.a. to års norskstudier ved His/UiS.

Målgruppe:

Klassetrinn: Barnehager, småskoler, mellomtrinnet og ungdomstrinnet.
Område: Dalaneområdet er det mest aktuelle, men kan også ta en tur over fylkesgrensa til Flekkefjord.

Kontaktes via:

E-post: karin.paulsen@dabb.no

Annet:
Karin kan formidle bøker til alle som har lyst til å bli kjent med nye, og andre barnebøker enn det de selv leste som barn. Kanskje på helsestasjonen, skoleklasser, barnehager, på foreldremøter, planleggingsdager, teamøkter, venninnegjenger, mammaer, pappaer eller andre voksne som vil formidle til barn.

Karins boktips:

Lesetips for ungdomstrinnet